torsdag 4 juni 2009

Bantarsoppa och rödvin


Igår var det dags att gå på revy, det var något kollahoj i samband med Povel Ramel stipendiet. Jättetrevligt på Vasateatern, med bla Sissela Kyle och Annelie Rydé. Men det var inte det jag tänkte berätta om. Jag kom hem till Lena och Hasse kl 18,00, och självklart ville de bjuda på något innan vi skulle gå iväg. Vi dividerade lite fram och tillbaka, och kom fram till att vi skulle testa Hasses ny bantningssoppa á la pulver. Sagt och gjort soppa blev det, 2,5 dl vatten till varje portion och smaken var potatis och purjolök. Till detta,det tyngsta röda vinet som går att få tag på i den norra hemisfären, rågbröd och grönsaker. Eftersom pulver/bantningsoppor har en tendens att likna utspätt pappersmassa, surnade Hasse till och blev inte glad igen innan han fick hälla i en stor klick creme fraiche med 34% fetthalt.

3 kommentarer:

Annika sa...

Smaken sitter i kalorierna :-)

Jessica sa...

Mums mums haha :)

Pernilla sa...

Japp, supersmaskens:-D Jag valde att hoppa creme fraichen hahahaha

Pernilla