söndag 21 september 2008







Tandläkare Bensinstationer och Ålderspanik


Jaha, då skall jag försöka summera den här veckan.......Okej, vi börjar på måndagen. Då blev vi med bensinstation. Japp, en hel Shellstation på halsen. Så nu är det bara att återta smilet på läpparna och le tills mungiporna spricker och fylla på lösgodis så sockret flyger. Glad? Jovars, men jag ser fram emot att skörda framgångens säd. Så, sur logistikarbetare på dagarna och ödmjukt Shellbiträde på kvällarna....Ska vi sätta en slant på hur lång tid det tar innan schizofrenin kommer smygande? Men det måste vara spännade att vara fler, då vill jag vara mig själv och..........Malin i "Saltkråkan" för hon verkar så snäll och förståndig.

Sedan var det tandläkaren både på torsdagen och fredagen. Inte för att jag har problem med att ligga där, men nog kan jag snabbt komma på iallafall 7-8 stycken roligare saker att hitta på. Men, men det är ett nödvändigt(och DYRT) ont. Så...kommer in i det otroligt vita och icke inbjudande rummet, lägger mig på britsen och vet att nu.....nu skall det borras. Det första som händer är att de båda tar på sig skyddsvisir...????HALLÅ???? Nu är tankarna genast i filmen Texas Chainsaw Massacre. På med visiret, lås dörren och låt mig gå en hemsk död till mötes. På med motorsågen oiiiirrroiirrrrr. Jösses, de gör verkligen sitt bästa för att skrämma livet ur oss stackars medborgare med slitna tänder. Det borrars och slipas och grejas och donas, och nu händer något som inte fanns i min barndom då jag senast var hos tandis. De tar en bit folie ser det ut som, sätter den runt tanden och skruvar fast det med en minitving och avslutar med några kilar i glada färger. Men snälla.....hur ser jag ut nu då? Frankensteins monster? Jeepers Creepers? Whatever, nu bad jag bara en bön om att inte Prince Charming passererade dörren. För inte kan det vara den bästa sidan av mig som blottades nu? Ja jösses, men fint blev det. Två nya fina plasttänder sitter på plats. Så försök att bygga bo nu Karius och Baktus. Mohahahahaha.

Åldernojja? Har ni känt det någon gång? Tänk att vakna på morgonen och undra: Vad har jag gjort de här senaste 20 åren? Var tog den sammetslena hyn vägen? De fasta innanlåren? Och var f*n kommer celluliter och hudbristningar ifrån? Kan någon svara på det vavavavavavava?
Förresten, kan någon nummret till Djävulen? Tänkte bjuda ut min själ till högstbjudande och bli 20 igen.......

Inga kommentarer: