lördag 24 januari 2009

Kardemummahimlen


Härom dagen när jag var i centrum för att posta ett brev så gick in på Kahls. Det luktar så gott därinne så jag blev alldeles köpgalen. Jag köpte två påsar kaffe med kardemumma och irish cream smak. Jag betalade och gick ut till bilen, och började mmmm:a när jag tänkte på hur gott det skulle bli med en kopp smaksatt kaffe. Men när jag var nästan hemma slog det mig att jag har ju ingen kaffebryggare. Oj då. Kanske kan man koka vatten och pressa kaffepulvret i en kökshandduk ner i en mugg....eller kanske man kan.....Äsch. Full fart mot OnOff i Länna. Hittade en snygg kaffebryggare. Sedan full fart hem igen. Men man måste ju ha någonting till kaffet, och ett gammalt dammigt pepparkakshus från i julas duger inte. Så jag gjorde ett snabbt stopp på Ica för att köpa skorpor, för det måste ju passa bra, alla panchisar doppar alltid skorpor i kaffe. (snart köper jag bröstkarameller också) Allt detta fortfarande med oborstade tänder och smutsiga mjukisbyxor. För det var ju trots allt så, att det enda jag skulle göra var att åka till centrum och posta ett brev.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha du är ju bara för härlig!
kanske man får komma över nån dag på en kopp kaffe! kram kram
Linda still Many money

Annika sa...

Vi ska doppa skopor i saksatt kaffe,äta bröstkarameller och prata gamla minnen när jag kommer och hälsar på :-)
Kram
Tant Annika

Annika sa...

Kan hända att skopor inte blir så gott ;-)

Anonym sa...

Hahahaha, nja, vi kan kanske skippa skoporna, men en kardemummaskorpa skall jag bjuda på. Och glöm inte våran "partyvagn" som vi hade förr på midsommrarna:-D Den blir ju perfekt när vi går ner till Ica för att handla våra skorpor mohahahahahaha Kram tant Pernilla.

Och till Linda. Självklart bjuder jag på göttigött kaffe när du kommer och hälsar på:-) Kramisar.

Anonym sa...

Våran partyvagn som var brun/svart rutig hahaha den hade jag glömt,dom finns i nyare upplaga och kallas för "dramaten"....